Tillbaka till söksidan

Stramautbildning för sjuksköterskor verksamma i primärvård

Kursnamn Stramautbildning för sjuksköterskor verksamma i primärvård
Kursstart 2018-02-14 13:00
Kursslut 2018-02-14 17:00
Information Favorit i repris! Vi går igenom problematiken med resistens och hur de vanligaste infektionerna bör behandlas enligt nationella riktlinjer och evidens. Sjuksköterskans viktiga roll på mottagningen kan ytterligare förstärkas genom att arbeta evidensbaserat och med det strukturerade samtalet och andra redskap, som stöd och metod för en trygg sjuksköterskerådgivning/ bedömning både i telefonen och på mottagningen. Utbildningen är i samarbete med 1177, Några frågor som kommer att diskuteras: När har patienten nytta av antibiotika? När kan egenvårdsråd ges? Vad finns för material som kan stödja arbetet? Hur kan man arbeta Stramaaktivt på mottagningen? Hur motivera patienten? Eftermiddagen riktar sig till dig som behöver fräscha upp dina kunskaper, eller till dig som är ny i primärvården. OBS, utbildningen är densamma som hösten 2017. Varmt välkommen!
Program se bifogad bilaga
Plats Magnus Ladulåsgatan 63 A, Lokal Fataburen
Målgrupper Sjuksköterska
Terapiområden Allmänmedicin, Strama Stockholm
Arrangör Strama Stockholm
Anmälan senast 2018-02-07
Förtäring Förtäring serveras

Evenemanget är fullbokat.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo
  • Veckans tips vecka 29

    Bli Antibiotikasmart! Webbutbildningen är uppdaterad med ny tandvårdsdel.

    2018-07-16
  • Läkemedel med leveransproblem

    Uppdaterad information för läkemedel som restar, inklusive där så är möjligt hänvisning till ersättningsvara.

    2018-07-10