Tillbaka till söksidan

Stramanytt - nya rekommendationer för infektionsbehandling i primärvården. Kluriga urinvägsfall,hud och mjukdelsinfektioner, exempel på lokalt kvalitetsarbete.

Kursnamn Stramanytt - nya rekommendationer för infektionsbehandling i primärvården. Kluriga urinvägsfall,hud och mjukdelsinfektioner, exempel på lokalt kvalitetsarbete.
Kursstart 2018-04-17 13:30
Kursslut 2018-04-17 17:00
Information Läkare och sjuksköterskor med STRAMA ansvar i primärvården välkomnas varmt till en informationseftermiddag om nya behandlingsriktlinjer för infektionsbehandling i primärvården. - Kluriga urinvägsfall - Hud och mjukdelsinfektioner - Tecken på allvarlig infektion hos vuxna - Hur kan man arbeta Stramaaktivt och medvetet på mottagningen? Erfarenhetsutbyten.
Program se bifogat program
Plats Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A, Lokal Spårvagnen
Målgrupper Läkare, sjuksköterskor, övrig annan
Terapiområden Allmänmedicin
Arrangör Strama Stockholm
Anmälan senast 2018-04-10
Förtäring Förtäring serveras

Sista anmälningsdatum har passerats.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo
  • Anpassa mängden förskrivet läkemedel per uttag

    TLV skärpte nyligen tolkningen av den så kallade 90-dagarsregeln. För patienten medför det att mängden läkemedel som kan expedieras inom förmånen vid ett tillfälle styrs på ett annat sätt.

    2018-09-18
  • Klokt råd 2018: Lär patienten att inhalera rätt

    Vården ska säkerställa att patienten kan inhalera rätt så att behandlingen ger avsedd effekt. Det är också viktigt att följa upp patientens inhalationsteknik vid återbesök. 

    2018-09-17