Tillbaka till söksidan

Stramanytt - nya rekommendationer för infektionsbehandling i primärvården. Kluriga urinvägsfall,hud och mjukdelsinfektioner, exempel på lokalt kvalitetsarbete.

Kursnamn Stramanytt - nya rekommendationer för infektionsbehandling i primärvården. Kluriga urinvägsfall,hud och mjukdelsinfektioner, exempel på lokalt kvalitetsarbete.
Kursstart 2018-04-17 13:30
Kursslut 2018-04-17 17:00
Information Läkare och sjuksköterskor med STRAMA ansvar i primärvården välkomnas varmt till en informationseftermiddag om nya behandlingsriktlinjer för infektionsbehandling i primärvården. - Kluriga urinvägsfall - Hud och mjukdelsinfektioner - Stöd till lokalt kvalitetsarbete - Hur kan man arbeta Stramaaktivt och medvetet på mottagningen? Erfarenhetsutbyten.
Program Program kommer senare
Plats Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A, Lokal Spårvagnen
Målgrupper Läkare, sjuksköterskor, övrig annan
Terapiområden Allmänmedicin
Arrangör Strama Stockholm
Anmälan senast 2018-04-10
Förtäring Förtäring serveras

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo