Tillbaka till söksidan

Temaeftermiddag Förråd- en risk?

Kursnamn Temaeftermiddag Förråd- en risk?
Kursstart 2017-05-08 13:00
Kursslut 2017-05-08 16:00
Information Avtal med Vårdhygien Stockholm behövs för att delta. I mån av plats är det möjligt att, mot avgift, delta även om avtal saknas. Riktar sig till personal inom geriatrik, rehabilitering, ASIH samt inom särskilda boendeformer. För mer info kontakta; kursadministrator.vardhygien@sll.se Telefon: 08- 123 13058
Målgrupp: Personal inom geriatrik, rehabilitering, ASIH samt inom särskilda boendeformer
Program Mål: Att informera om aktuella vårdhygieniska frågor. Syfte: Bidra till att förebygga och minska vårdrelaterade infektioner samt förhindra smittspridning inom vårdenheter, se bifogade inbjudan med program.
Plats Fataburen, Magnus Ladulåsgatan 63A, Södermalm
Målgrupper Övrig, annan
Terapiområden Vårdhygien
Arrangör Vårdhygien Stockholm
Anmälan senast 2017-04-21
Förtäring Ingen förtäring

Sista anmälningsdatum har passerats.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo