Tillbaka till söksidan

Grundutbildning i vårdhygien

Kursnamn Grundutbildning i vårdhygien
Kursstart 2017-05-30 08:30
Kursslut 2017-05-30 16:00
Information Utbildning för personal inom hälso- och sjukvård och i särskilda boenden. Avtal med Vårdhygien Stockholm behövs för att delta. I mån av plats är det möjligt att, mot avgift, delta även om avtal saknas. För mer info kontakta; kursadministrator.vardhygien@sll.se Telefon: 08- 123 13058

Målgrupp: Alla yrkeskategorier som utför vård- och omsorgsmoment (t.ex. sjuksköterska, undersköterska, paramedicinare och läkare). Undersköterskor/vårdbiträden inom särskilda boenden erbjuds i första hand lokal gruppundervisning i grundläggande Vårdhygien.
Program Att ge grundläggande kunskaper om vårdhygieniska principer och arbetssätt för att kunna göra egna riskbedömningar i olika arbetssituationer med syfte att förebygga smittspridning och vårdrelaterade infektioner, se bifogade inbjudan med program.
Plats Clinicum, Danderyds sjukhus
Målgrupper Övrig, annan
Terapiområden Vårdhygien
Arrangör Vårdhygien Stockholm
Anmälan senast 2017-05-15
Förtäring Ingen förtäring

Evenemanget är fullbokat.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo