Tillbaka till söksidan

Smärta ett vanligt problem hos äldre. En 3-dagars kurs för sjuksköterskor

Kursnamn Smärta ett vanligt problem hos äldre. En 3-dagars kurs för sjuksköterskor
Kursstart 2018-03-14 08:00
Kursslut 2018-04-19 16:00
Information Hej Till våren 2018 kommer Stockholms läns läkemedelskommitté genomföra en kurs för sjuksköterskor inom geriatriken/äldreomsorgen tema Smärta. Detta är en 3 dagars kurs. Hjälp mig sprida detta brev till berörda sjuksköterskor, TACK! Det går bra att börja göra anmälningar redan nu på www.janusinfo.se Smärta ett vanligt problem hos äldre. Den kommer genomföras under 3 heldagar våren 2018, klockan 08.30-16.45 cirka Onsdagen 14 mars . Vi börjar lite tidigare dag 1 pga registrering Torsdagen 15 mars Torsdagen 19 april Förmiddags kaffe lunch och eftermiddags kaffe ingår. Anmälan till kursen är bindande men kursdeltage kan bytas mot annan från samma arbetsplats. Deltagarantalet är begränsat till 40 Vi kommer vara på Ersta konferens & hotell, Erstagatan 1 K. Programmet kommer vara klart i början av oktober, och innehålla delar som Smärtfysiologi, smärtbehandling och smärtanalys. Icke farmakologiska behandlingar som TENS och taktil massage. En arbetsuppgift kommer även ingå. Smärta och smärtbehandling inom vård i livets slutskede/ den palliativa vården ingår ej. Har du frågor kontakta mig gärna. Med vänliga hälsningar Helen Zetterman Kurskoordinator Hälso-och sjukvårdsförvaltningen Avdelning Närsjukvård Enheten Medicinsk fortbildning helen.zetterman@sll.se
Program Program/inbjudan kommer i början av februari 2018 och skickas då endast ut till antagna till kursen. Detta är en 3 dagars kurs Du måste kunna gå alla 3 dagarna Anmälan är bindande och plats som inte avbokas debiteras med 500 SEK. Platsen kan överlåtas till kollega. Anmälan som alltid via www.janusinfo.se Anmälan är bindande
Plats Ersta konferens & hotell, Erstagatan 1 K, Stockholm
Målgrupper Sjuksköterska
Terapiområden Geriatriska sjukdomar
Arrangör Stockholms Läns Läkemedelskommittè
Anmälan senast 2018-02-28
Förtäring Förtäring serveras

Sista anmälningsdatum har passerats.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo
  • Anpassa mängden förskrivet läkemedel per uttag

    TLV skärpte nyligen tolkningen av den så kallade 90-dagarsregeln. För patienten medför det att mängden läkemedel som kan expedieras inom förmånen vid ett tillfälle styrs på ett annat sätt.

    2018-09-18
  • Klokt råd 2018: Lär patienten att inhalera rätt

    Vården ska säkerställa att patienten kan inhalera rätt så att behandlingen ger avsedd effekt. Det är också viktigt att följa upp patientens inhalationsteknik vid återbesök. 

    2018-09-17