Tillbaka till söksidan

En kort inspirationseftermiddag för Strama/smittskydddsansvariga i primärvården. Update och erfarenhetsutbyte

Kursnamn En kort inspirationseftermiddag för Strama/smittskydddsansvariga i primärvården. Update och erfarenhetsutbyte
Kursstart 2017-05-03 15:30
Kursslut 2017-05-03 17:00
Information Redo för en inspirationseftermiddag? Alla Strama-/smittskyddsansvariga i Stockholm är välkomna till en kort fortbildning onsdagen den 3 maj Program Samling från 15.30 med mingel frukt, smörgås och fika 16.00 - 16.45 Emilia Titelman, infektionsläkare, föreläser om komplicerade urinvägsinfektioner baserat på patientfall 16.45 - 17.00 Exempel på hur arbetet med Stramauppdraget kan utformas. Några kollegor berättar om sina erfarenheter. Diskussion och inspiration! Varmt välkomna till oss på Magnus Ladulåsgatan 63 A, lokal Fataburen. Anmälan sker på www.janusinfo.se/fortbildning senast 24 april Hälsningar Strama Stockholm Vid frågor mejla strama@sll.se
Plats Magnus Ladulåsgatan 63 A, Lokal Fataburen
Målgrupper Läkare, Sjuksköterska
Terapiområden Allmänmedicin
Arrangör Strama Stockholm
Anmälan senast 2017-04-24
Förtäring Förtäring serveras

Evenemanget är inställt.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo