Tillbaka till söksidan

Grundkurs för lokalt Smittskydds- och Stramaansvariga läkare och sjuksköterskor

Kursnamn Grundkurs för lokalt Smittskydds- och Stramaansvariga läkare och sjuksköterskor
Kursstart 2017-11-15 08:00
Kursslut 2017-11-16 16:30
Information Alla lokalt Smittskydds- och Stramaansvariga läkare och sjuksköterskor bör ha genomgått grundkursen enligt uppdragsbeskrivningen från Smittskyddsläkaren. Kursen riktar sig till läkare och sjuksköterskor som inte har gått den förut, eller som gick kursen för mer än 5 år sedan. Fokus kommer framförallt att vara på medicinska aspekter (klinik, epidemiologi, labb) men även praktiska aspekter på handläggningen av anmälningspliktiga sjukdomar enligt Smittskyddslagen. Stramas syn på antibiotika och handläggning av vanliga infektioner i öppenvård kommer också att beröras. Program presenteras senare i höst.
Plats Landstingssalen, Hantverkargatan 45, Stockholm. Ingång C, på baksidan av Landstingshuset
Målgrupper Läkare, Sjuksköterska
Terapiområden Övrigt, ospecificerat
Arrangör Smittskydd Stockholm
Anmälan senast 2017-11-08
Förtäring Förtäring serveras

Sista anmälningsdatum har passerats.

Personuppgifter

 
 
 
 
   
   
 

Måltidsinformation

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.


 

Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.

Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.

Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen.Läs mer om behandling av personuppgifter.

Om våra fortbildningar

Senaste nytt på Janusinfo